UBYTOVÁNÍ

Čeká na Vás útulné prostředí, které je kombinací valašské tradice a stylové moderny.

Vybrat si můžete mezi dvěma typy samostatných apartmánů. Krajní apartmány jsou určeny pro 9 osob, zatímco prostřední apartmán s půdním prostorem může ubytovat až 15 osob. Je možné si pronajmout i celý objekt s kapacitou 33 osob. Každý apartmán má svůj vlastní vchod a je plně vybaven. V kuchyňce najdete lednici, troubu, elektrický sporák, myčku, mikrovlnku, rychlovarnou konvici, kompletní sadu nádobí a také posezení u krbu nebo televize se satelitním příjmem. Samozřejmostí je WiFi připojení a vlastní sociální zařízení. Apartmány mohou být průchozí, nebo oddělené, záleží na vašich preferencích. Každý apartmán má vlastní vstup.

Pokoje se nachází v druhém patře nad apartmány a jsou pro 2 – 5 osob. Některé z pokojů jsou přístupné po půdním schodišti. Naleznete zde postele na míru a skromné ale útulné prostředí ve valašském stylu.

Venkovní vyžití pro děti i dospělé

U nás se rozhodně nudit nebudete ani vy, ani vaše děti. Pokud vás přestanou bavit procházky po okolí, nebo pokud vám po nich vyhládne, ale zároveň si nechcete nechat ujít nádherný výhled na hory, můžete využít venkovní ohniště nebo gril s posezením. Děti se mezitím mohou zabavit na skluzavce, houpačkách nebo kolotoči, a vy je přitom budete mít stále pod dohledem.